חידושים חכמים במשדרי לחץ לכל תעשייה Endress+Hauser (אנדרס אנד האוזר)
משדרי הלחץ של Endress + Hauser (אנדרס אנד האוזר)
במשך למעלה מ-30 שנה Endress + Hauser מייצרים משדרי לחץ עם חידושים חכמים. הליבה של כל החידושים של החברה היא ליצור יתרונות ברי קיימא וחיסכון בעלויות עבור כל סוגי לקוחות. החידוש נעשה עבור מיטב הטכנולוגיות של תאי מדידה למדידת לחץ.
דוגמאות ליישום מגיעות מכל מגזרי התעשייה: מהתעשייה הכימית והפטרוכימית ועד לתעשיות התרופות, המזון והסביבה, בתחנות כוח או בתעשיות בניית ספינות או המים. מגוון המוצרים הרחב מקל על מציאת הפתרון האידיאלי, לכן מערכות מדידה חייבות לעבוד בצורה אמינה תוך כדי עמידה בציפיות הכלכליות.
על מנת להקל על הבחירה של הפתרון האידיאלי החברה יצרה ארבע אפשרויות שונות :
- FLEX הוא מבנה האוגדן החדש של Endress Hauser שמציג ארבע בחירות שונות אפשר להשתמש בפילוח זה כמסנן לשיפור חיפוש המוצר שלך בהתבסס על הצרכים שלך ושל המפעל
- FUNDAMENTAL: מוצרי יסוד בשילוב טכנולוגיה פשוטה
- LEAN: מוצרים בסיסיים
- EXTENDED מורחבים עם חידושים טכנולוגיים
- XPERT: מוצרים מיוחדים ליישומים מיוחדים
אחד היתרונות החשובים של Endress + Hauser כספק של משדרי הלחץ הוא שניתן להציע את תא המדידה של משדרי הלחץ במפעל לפי היישום . החברה מציעה מגוון רחב של אפשרויות :
- תא מדידה קרמי נטול שמן: חזק במיוחד ועמיד בפני ואקום. כולל זיהוי שבירת ממברנה; אופציונלי עבור יישומים קרים עם עיבוי תא המדידה הקרמי הוא יבש לחץ פועל ישירות על הסנסור הקרמי השינוי בלחץ גורם לשינוי בקיבוליות של הסנסור ,טווח המדידה נקבע ע"י עובי הסנור הקרמי.
- תא מדידה מתכתי: ללא איטום, חיבורי תהליך קטנים וסמוכים למדידת הפרש לחץ ומשדרי לחץ ללחצים גבוהים. לחץ ההפעלה מסיט את השמן שמעביר את הלחץ לגשר נגדים שתלוי בלחץ (בטכנולוגיית מוליכים למחצה)שינוי במתח במוצא גשר הנגדים גורם לשינוי בסיגנל ולשינוי במדידה.
- תא מדידת Contite ייחודי אטום לעיבוי: השפעה מינימלית של זעזועים בטמפרטורה, בניגוד למשדר לחץ רגיל אלמנט המדידה בשיטה זו מוגן לחלוטין בין התהליך לממברנה ,בזכות היתרון הזה יש איטום הרמטי וניתן לבחור בשיטה זו באפליקציות של עיבוי וגזים אגרסיביים במיוחד.
דיאפרגמות מרוחקות בשיטה זו אנו יכולים להתגבר על טמפרטורות תהליך גבוהות במיוחד (עד 400 מעלות צלסיוס לחץ ההפעלה פועל על נוזל שמבודד למעשה את התהליך. נוזל זה עמיד לטמפרטורות גבוהות.
מדידת הפרש לחץ אלקטרוני מדידה חדשנית ואלקטרונית הכוללת שתי ממברנות ומשדר אחד.המשדר מתרגם את 2 הממברנות בצורה דיגיטלית את הלחץ הגבוה והלחץ הנמוך ובכך ניתן למדוד הפרש לחץ או גובה של מיכל סגור.הממברנות יכולות להיות כממברנות מתכתיות או קרמיות.